Bygga hus

Varför bygga hus med oss? För att det är lätt. För att vårt produktionskoncept håller priserna nere och gör att vi ändå kan erbjuda massor av olika hus. För att vi bygger hus på totalentreprenad. Bland annat.

LB-Hus är en av landets ledande husleverantörer av nyckelfärdiga småhus på totalentreprenad. Genom våra husserier erbjuder vi färdigpaketerade huskollektioner med segmentets högsta standard – och generösa ändringsmöjligheter inom givna ramar. Tack vare hög grad av standardisering, aktiv produktutveckling och stor prismedvetenhet – ger vi våra kunder Mest hus för pengarna.

När du vet vilket hus du ska bygga och var det ska ligga, börjar resan mot ditt nya hem. Det är en process som tar tid och kan vara ganska krävande. Ändå brukar de som har byggt hus med oss, på totalentreprenad, beskriva just processen som väldigt smidig. Det är vi ­stolta över, det är en stor sak att bygga ett hem och man har ju ett vardagsliv att ägna sig åt under tiden.

LB-kunder

Här får du träffa några av de familjer som har byggt hus med oss på senaste tiden. De delar med sig av sina husbyggaräventyr och berättar mer om hur det gått till och vad som varit viktigt för dem under resans gång.

Nyckelfärdigt hus enligt LB-Hus

Vad som ingår i det som kallas nyckelfärdigt skiljer sig åt en hel del mellan leverantörerna. Här sticker vi ut hakan. Vi vågar påstå att ingen annan har ett så stort leveransåtagande som vi.

Totalentreprenad enligt LB-Hus

Vi bygger på totalentreprenad. Det innebär att du skriver ett enda kontrakt, får en fast byggtid och en garanterad inflyttningsdag. Byggprocessen blir trygg och smidig och du kan ägna dig åt vardagen och livet under tiden.

Hjälp på vägen

Här hittar du tips kring en del viktiga saker och förklaringar på några av de begrepp du kan stöta på i husbyggarsammanhang.

Funderar du på att bygga hus med oss?

Funderar du på hur det går till att bygga ett hus och vad det innebär? Känner du dig osäker på vart du ska börja och vad som kommer hända längst vägen? Våra erfarna säljare lotsar er från första prisförfrågan och genom hela processen. 

Vill du beställa våra huskataloger?