Bygga hus

Varför bygga hus med oss? För att det är lätt. För att vårt produktionskoncept håller priserna nere och gör att vi ändå kan erbjuda massor av olika hus. För att vi bygger hus på totalentreprenad. Bland annat. Här kan du läsa mer om vårt smarta koncept och om varför du skall välja just oss som din husleverantör.

LB-kunder

Här får du träffa några av de familjer som har byggt hus med oss på senaste tiden. De delar med sig av sina husbyggaräventyr och berättar mer om hur det gått till och vad som varit viktigt för dem under resans gång.

Nyckelfärdigt enligt LB-Hus

Vad som ingår i det som kallas nyckelfärdigt skiljer sig åt en hel del mellan leverantörerna. Här sticker vi ut hakan. Vi vågar påstå att ingen annan har ett så stort leveransåtagande som vi.

Totalentreprenad enligt LB-Hus

Vi bygger på totalentreprenad. Det innebär att du skriver ett enda kontrakt, får en fast byggtid och en garanterad inflyttningsdag. Byggprocessen blir trygg och smidig och du kan ägna dig åt vardagen och livet under tiden.

Hjälp på vägen

Här hittar du tips kring en del viktiga saker och förklaringar på några av de begrepp du kan stöta på i husbyggarsammanhang.

Funderar du på att bygga hus med oss?

Funderar du på hur det går till att bygga ett hus och vad det innebär? Känner du dig osäker på vart du ska börja och vad som kommer hända längst vägen? Våra erfarna säljare lotsar er från första prisförfrågan och genom hela processen. 

Vill du beställa vår huskatalog? Klicka här