LB Optimal 134 - Karlshamn

Välkommen till visning i ett LB Optimal 134 i Karlshamn. Öppettider finner du nedan. 

OBS! Parkering vid huset är svårt så samtliga besökare bör parkera nere vid vägen (vid havet). 

VIRTUELL VISNING: varsågod och kliv in!

Om huset

Det här är ett rymligt vinkelhus som passar perfekt för det lite större hushållet. Det stilrena utförandet gör att det passar fint i alla slags miljöer. Huset präglas av stora, ljusa sällskapsytor med öppen planlösning och har gott om förvaringsmöjligheter. 

Läs mer om LB Optimal 134

 

31/3 kl 13:00-15:00

ADRESS

Vettekullavägen 81-14
374 30 Karlshamn 56° 11' 6.576" N, 14° 56' 21.732" E

Säljare

Ameli Behr
Säljare
0708 44 46 85
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.