LB Optimal 90 - Täfteå-Umeå

Välkommen på visning lördag 28/11 kl 11.00-14.00 av ett LB Optimal 90 med fristående garage på Västra Sjöbovägen 15 i Täfteå.

Föranmälan till Marie Jarl 0706 10 09 07 eller mail marie.jarl@lbhus.se
Visningen sker genom bokade tider så besöken sker en familj åt gången.

 

VIKTIGT inför visningen!

Med anledning av den uppkomna situationen med risk för smittspridning av Coronavirus covid-19 uppmanar vi till extra försiktighet inför ert besök.

Efter de senaste rekommendationerna får max 8 personer vistas i huset samtidigt och besökstiden begränsas till 15 min.

Inför visningen var noga med handhygienen och att inte utsätta er själva eller andra för onödiga risker genom ett ogenomtänkt handlande.

Vid minsta tecken på förkylning, halsont, hosta eller dylikt (med eller utan feber) vänligen avstå ert besök.

Personer som rest utanför Sveriges gränser de senaste 14 dagarna uppmanas att besöka en visning längre fram i tiden.

I allmänhet hänvisar vi till de råd som Folkhälsomyndigheten ger kring hur du ska skydda dig själv och andra från smittspridning av Coronavirus covid-19.

Till Folkhälsomyndighetet 

Om huset 

Det här huset passar fint som ett mindre boende eller som sommarboende med året-runt-standard. Det är yteffektivt och har stora, ljusa sällskapsytor. öppen planlösning och gott om förvaringsmöjligheter. Du kan också välja att minska vardagsrummets yta något för att ge plats åt ett exra sovrum. Separat klädvård går att få som tillval.

Läs mer om Optimal 90

VIRTUELL VISNING: varsågod och kliv in!

 

Lördag 28/11 kl 11.00-14.00.

ADRESS

Västra Sjöbovägen 15
907 88 Täfteå 63° 50' 3.3" N, 20° 29' 28.248" E

Säljare

Marie Jarl
Säljare
0706 10 09 07
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.