LB Optimal 163 - Mjölby

Välkommen till visning i ett LB Optimal 163 i Mjölby. Öppettider finner du nedan. 

VIRTUELL VISNING: varsågod och kliv in!

Om huset

Det här är ett flexibelt hus med tre huskroppar, perfekt för det större hushållet. Huset präglas av de ljusa sällskapsytorna och den öppna planlösningen och har gott om förvaringsmöjligheter.  

Läs mer om huset

 

28/4 kl 13:00-15:00

ADRESS

Madarvägen 14
595 54 Mjölby 58° 17' 53.628" N, 15° 8' 52.872" E

Säljare

Britt-Marie Emilsson
Säljare
0707 20 11 15
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.