LB Optimal 139 med oinredd övervåning - Munsö

Välkommen till visning i ett LB Optimal 139 med oinredd övervåning i Munsö. Öppettider finner du nedan. 

VIRTUELL VISNING: varsågod och kliv in!

Om huset

Det här huset har fyra sovrum och är perfekt för det lite större hushållet. Med sin klassiska stil passar det fint i alla slags miljöer. De stora, ljusa sällskapsytorna, med öppen planlösning kombineras med yteffektivt tänk och mycket goda förvaringsmöjligheter.   

Läs mer om huset

 

12/5 kl 13:00-14:30

ADRESS

Draknäsvägen 41
178 91 Munsö 59° 22' 32.844" N, 17° 34' 44.436" E

Säljare

Mats Frölander
Säljare - Stockholm
0707 49 41 94
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.