LB Flex 163 - Växjö

Välkommen söndag 4 oktober kl 10.00-11.30 till visning i ett kundanpassat LB Optimal 163 på Malmqvists väg 22 i Växjö. 

OBS! Föranmälan krävs till Millan Andersson mobil 0706 31 67 37 eller via millan.andersson@lbhus.se

Om huset

En perfekt familjevilla där vi anpassat huset efter kundens önskemål med bland annat ryggåstak, överljusfönster samt köksö. Det här är ett flexibelt hus med tre huskroppar, perfekt för det större hushållet. Huset präglas av de ljusa sällskapsytorna och den öppna planlösningen och har gott om förvaringsmöjligheter. 

Läs mer om LB Optimal 163

VIRTUELL VISNING: varsågod och kliv in!

 

VIKTIG INFORMATION till dig som ska gå på visning!

Med anledning av den uppkomna situationen med risk för smittspridning av Coronavirus covid-19 uppmanar vi till extra försiktighet inför ert besök.

Inför visningen var noga med handhygienen och att inte utsätta er själva eller andra för onödiga risker genom ett ogenomtänkt handlande.

Vid minsta tecken på förkylning, halsont, hosta eller dylikt (med eller utan feber) vänligen avstå ert besök.

Personer som rest utanför Sveriges gränser de senaste 14 dagarna uppmanas att besöka en visning längre fram i tiden.

I allmänhet hänvisar vi till de råd som Folkhälsomyndigheten ger kring hur du ska skydda dig själv och andra från smittspridning av Coronavirus covid-19.

Till Folkhälsomyndigheten

4/10 kl 10.00-11.30

ADRESS

Malmqvists väg 22
352 20 Växjö 56° 50' 1.896" N, 14° 48' 26.424" E

Säljare

Millan Andersson
Säljare
0706 31 67 37
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.