Kök Marbodal

Kökspaket!

Samma kök i olika stilar

Vi har tagit fram 3 st olika kökspaket – modernt, lantligt och industriellt. De färdiga kökspaket finns som tillval till samtliga husmodeller och är framtagna utifrån populära val. Det gör det enkelt för dig som kund att välja. Förutom tid sparar du även pengar, eftersom kökspaketen är extra förmånligt prissatta. Genom att välja färg på luckor, handtag och laminatskiva sätter du din egna stil.

P.S Våra kvalitetskök kommer från Marbodal och vitvarorna från Siemens. Merparten av Marbodals luckor är Svanenmärkta liksom skåpstommar, laminatbänkskivor och dekortillbehör.

Modernt kök

Modernt

Ute efter ett kök som osar design och kvalitet? Släta luckor som här Arkitekt Plus Frö och integrerade vitvaror skapar rena linjer och ett stilrent, modernt uttryck. Kombinera funktionellt och trendigt med lösningar som köksö med ho, spishäll och förvaring, frihängande rostfri fläkt och luckor med push-open-funktion.

Lantligt kök

Lantligt

Det här köket är som gjort för trivsamma stunder. Den lantliga, gammeldags stilen i ny och fräsch tappning tillför den där tidlösa och personliga prägeln. Den profilerade spegelluckan Lindö, här i färgen Frost, finns även i vitrin och ger köket en varm, ombonad känsla. Separat köksö ger förlängd arbetsyta, extra sittplatser och smart förvaring.

Industriellt kök

Industriellt

Med inspiration från restaurangköket är det här ett kök med attityd och ambition – ett kök att glänsa i. Avskalat och rått sätter prägeln, med släta linjer, en känsla av betong och material som stål, järn och tunnelbanekakel. Köksö med draglådor, push-open-luckor, ho och spishäll med inbyggd fläkt förhöjer det professionella intrycket. Här med lukor Arkitekt Plus Granit med vitvararor i Black Steel.