LB Flex - kundanpassade hus

Om du har hittat en husmodell hos oss som du gillar, men vill göra justeringar för att få det precis som du vill ha det efter dina önskemål och förutsättningar, är LB Flex det perfekta alternativet för dig! Vi utgår från våra husserier LB Optimal och LB Komfort som vi anpassar efter dina önskemål, från planlösning till fasad och detaljer inom givna ramar. Det ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel som passar din livsstil och dina behov.

Har du en idé över hur du vill ha det men får inte riktigt till det?  Det är då vår expertis kommer in i bilden. Genom att lyssna in dina behov kan vi, med vår långa erfarenhet, hjälpa till med att se möjligheterna i att justera planlösningar, fasader, fönstersättningar etc. Att få det interiöra att matcha med det exteriöra är också en viktig faktor. En mindre justering kan göra stor skillnad för just dina behov. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig.

Nedan hittar du planskisser och fasader på mer än 200 olika husmodeller som vi har skapat för våra kunder de senaste åren. Kanske finns det någon modell som passar dig?