Erbjudande från Nordea

Nordea har tillsammans med LB-Hus tagit fram ett förmånligt erbjudande för att underlätta ditt husprojekt.

Det börjar med att du ansöker om ett byggnadslån hos Nordea som du använder till de löpande kostnaderna under bygget. Nordeas lokala experter är sedan med dig under hela byggprocessen, redo att hjälpa dig med administrationen och de ekonomiska frågor som kan dyka upp längs vägen.

Amorteringsfritt i 5 år
Via Nordea kan du som vill bygga nytt LB-Hus nu ta ett bolån utan amorteringskrav de första 5 åren. Detta gäller oavsett belåningsgrad.

Så hjälper Nordea dig som ska bygga nytt med LB-Hus

Som kund i Nordea får du en smidig vardag. Vi finns här för dig – när och var det passar dig. Vi guidar dig, så du kan vara trygg både med ditt husbygge och med hela din ekonomi.

När du väljer Nordea som partner för ditt husbygge får du hjälp av ett expertteam med lång erfarenhet av finansiering av nybyggen. Vi tar ingen avgift för uppläggningen eller handläggningen och du betalar enbart ränta på det utnyttjade beloppet. För att göra det smidigt för dig betalar vi dina fakturor och sköter administrationen av betalningarna för bygget.

När ditt nya hus är klart lägger vi om krediten till ett bolån. Om du bygger ett miljövänligt och energieffektivt hus kan vi erbjuda ett grönt bolån med extra förmånlig ränta. Bra för miljön, bra för dig!

Du som är den första ägaren till ett nyproducerat hus har även möjlighet att få två till fem års amorteringsfrihet, beroende på din belåningsgrad.

Kontakta oss
Fyll i dina kontaktuppgifter på nordea.se/lbhus så tar någon i vårt team kontakt med dig.  

Nordeas erbjudande i pdf