Optimal 178 - Åkersberga

Välkommen på visning i vårt visningshus i Åkersberga. Öppettider och adress finner du nedan eller kontakta någon av säljarna för visning.

OBS! Se huset i 3D redan nu...

Om huset

I detta rymliga hus finns plats för både vardag och fest. Entrén har gott om förvaringsutrymme och en praktisk ­förskjutning av trappan till övervåningen så att grus och smuts stannar vid dörren. Känslan är luftig, inte minst tack vare rundgången mellan kök, vardagsrum och entré. På nedre plan finns möjlighet till ett extra sovrum eller en rymlig klädkammare och separata utrymmen för wc/dusch och klädvård. En trappa upp finns fyra generösa sovrum och ett mindre som du kan välja att ansluta som klädkammare till det största sovrummet. På detta plan har du möjlighet att få både dusch och badkar i badrummet. Tillvalsmöjligheterna är många – till exempel fönsterdörr till stora sovrummet, rejäl köksö med sittplatser, 3-fackskupa i mitten av huset och ­balkong i anslutning. Amerikansk veranda från groventrésida till entrésida, skärmtak (pulpet eller sadel) vid entré och stora fönsterpartier i vardagsrum/vid matplats är ytterligare några. 

Läs mer om Optimal 178

Läs mer om husets utrustningsstandard

 

Smarta hem enligt LB-Hus

Vi har bestämt oss för att ge våra kunder mest hus för pengarna. Därför är vi nu först ut i branschen med att inkludera smarta hem-lösningar i vår grundstandard.

Läs mer om Smarta hem

 

ADRESS

Åreparksvägen 11
18460 Åkersberga 59° 28' 32.5992" N, 18° 19' 20.6724" E

Säljare

Mats Frölander
Säljare - Stockholm norr
0707 49 41 94
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.
Linda Klintberg
Säljare - Stockholm söder
0768 23 40 01
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.
Zandra Wallin
Säljare
0769 48 48 68
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.