LB Senior 114 - Simrishamn

Välkommen till visning i ett LB Senior 114 i Simrishamn. Öppettider finner du nedan. 

Om huset

Vinkeln ger god kontakt mellan kök, matplats och vardagsrum. Med genomsikt från entrén till husets baksida är detta ett ljust och rymligt hus att trivas länge i. Gästtoaletten har plats för dusch och det är god kontakt mellan sovrum och badrum. Som tillval finns bland annat ryggåstak, köksö, inglasat uterum och förråd på framsidan av huset. 

Läs mer om LB Senior 114

23/3 kl 13:00-14:30

ADRESS

Klockäpplestigen 7
272 95 Simrishamn 55° 36' 56.988" N, 14° 16' 49.008" E

Säljare

Paul Bondesson
Säljare - Skåne öst
0708 11 81 13
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.