LB Optimal 90 (Kundanpassat) - Umeå

Välkommen till visning i ett kundanpassat LB Optimal 90 som är under byggnation i Umeå. Öppettider finner du nedan. 

VIRTUELL VISNING: varsågod och kliv in!

Om huset

Det här huset passar fint som ett mindre boende eller som sommarboende med året-runt-standard. Det är yteffektivt och har stora, ljusa sällskapsytor, öppen planlösning och gott om förvaringsmöjligheter.  

Läs mer om huset

 

Kontakta Marie Jarl för att boka visning.

ADRESS

Brännäsvägen 25
905 83 Umeå 63° 40' 1.452" N, 20° 0' 25.344" E

Säljare

Marie Jarl
Säljare
0706 10 09 07
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.