LB Optimal 90 - Grisslehamn

Välkommen till vårt visningshus i Grisslehamn.

Datum och öppettider hittar du nedan. 

VIRTUELL VISNING: varsågod och kliv in!

Om huset 

Det här huset passar fint som ett mindre boende eller som sommarboende med året-runt-standard. Det är yteffektivt och har stora, ljusa sällskapsytor, öppen planlösning och gott om förvaringsmöjligheter. Du kan också välja att minska vardagsrummets yta något för att ge plats åt ett extra sovrum. Separat klädvård går att få som tillval.

Läs mer om LB Optimal 90

 

Smarta hem enligt LB-Hus

Vi har bestämt oss för att ge våra kunder mest hus för pengarna. Därför är vi nu först ut i branschen med att inkludera smarta hem-lösningar i vår grundstandard.

Läs mer om Smarta hem

 

Lördag 22/9, kl 12-13.

ADRESS

Byholmavägen 95
76045 Grisslehamn

Säljare

Mats Frölander
Säljare - Stockholm norr
0707 49 41 94
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.