LB Optimal 168 - Södra Sunderbyn

Välkommen till visning i ett LB Optimal 168 som är under byggnation i Södra Sunderbyn. Kontakta Joakim via kontaktuppgifterna nedan för att boka visning. 

VIRTUELL VISNING: varsågod och kliv in!

Om huset

Här finns gott om utrymme både på nedre och övre plan. Den rymliga entrén har mycket plats för förvaring och trappan är förskjuten i riktning bort från ytterdörren för att slippa få med grus och smuts upp på övervåningen. Det här är ett hus med luftig känsla som har rundgång från entré till kök och ­vardagsrum. 

Läs mer om LB Optimal 168

 

Kontakta Joakim via kontaktuppgifterna nedan för att boka visning. 

ADRESS

Kompassvägen 18
954 41 Södra Sunderbyn 65° 39' 16.308" N, 21° 57' 10.44" E

Säljare

Joakim Henriksson
Säljare
0920 972 50
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.