LB Optimal 153 med oinredd övervåning - Örebro

Välkommen till visning i ett LB Optimal 153 i Örebro. Öppettider finner du nedan. 

VIRTUELL VISNING: varsågod och kliv in!

Om huset

Det här är ett rymligt och välplanerat hus som passar det lite större hushållet, med sin klassiska stil passar det fint i alla slags miljöer. Här finns gott om praktiska förvaringsmöjligheter och stora, ljusa sällskapsytor med öppen planlösning. 

Läs mer om huset

 

28/4 kl 13:00-15:00

ADRESS

Runnaby Kvarnväg 48
703 53 Örebro 59° 18' 5.328" N, 15° 8' 0.456" E

Säljare

Hanna Henriksson
Säljare
0736 23 39 97
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.