LB Optimal 134 - Älmhult

Välkommen till visning i ett LB Optimal 134 med sadeltak i Älmhult. Öppettider finner du nedan. 

VIRTUELL VISNING: varsågod och kliv in!

Om huset

Det här är ett rymligt vinkelhus som passar perfekt för det lite större hushållet. Det stilrena utförandet gör att det passar fint i alla slags miljöer. Huset präglas av stora, ljusa sällskapsytor med öppen planlösning och har gott om förvaringsmöjligheter.  

Läs mer om LB Optimal 134 med sadeltak

Aktuellt erbjudande: Mest kök för pengarna! Rabatten är värd upp till 31 850 kr.

Du vet säkert att vi på LB-Hus ger dig mest hus för pengarna. Du vet säkert också att det ingår ett inbyggnadskök av hög kvalitet från Ballingslöv och vitvaror från Siemens när du köper ett hus från oss. 

Just nu är vi extra generösa och erbjuder uppgradering till draglådor och ugn och mikrovågsugn i högskåp till ett paketpris om 3 900 kr!

Rabatten är värd upp till 31 850 kr beroende på val av hustyp och kökslucka. Erbjudandet kan ej bytas ut mot annan produkt eller kombineras med andra erbjudanden.

Erbjudandet gäller LB Optimal och avser nytecknade order under perioden 180903-181231. Rabatt upp till 31 850 kr beroende på val av hustyp och kökslucka.

15/12 kl 11:00-12:15

ADRESS

Krusbärsvägen 10
343 38 Älmhult 56° 33' 40.608" N, 14° 7' 3.792" E

Säljare

Paul Bondesson
Säljare - Skåne öst
0708 11 81 13
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.