LB Optimal 163

Flexibelt för det stora hushållet

Gott om utrymme präglar den här flexibla enplansmodellen med tre huskroppar, fyra sovrum och riktigt generös klädvård med angränsande klädkammare. Den rejäla hallen är både snygg och funktionell med skjutgarderob, och tillsammans med de väl tilltagna badrummen utgör den ofta en av de mest uppskattade egenskaperna i huset.  Stor sammanhängande matplats och vardagsrum i anslutning till det öppna köket är som gjort för att bjuda in grannfamiljerna på middag (och framåt småtimmarna stuva undan bord och stolar för dans). När barnen vill dra sig undan för egna filmkvällar passar husets avskilda del med mer privat allrum perfekt. Master bedroom har eget mindre badrum och walk in closet.

 

 

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Boarea: 162.7 m²

Byggnadsarea: 182.7 m²

Antal rum: 6

Byggnadshöjd: 3.3 m

Hustyp: 1-plan

Taklutning: 22°

Nockhöjd: 5.0 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 163?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar