LB Optimal 148

Yteffektivt och klassiskt

I det här smidiga tvåplanshuset bor du både stilrent och praktiskt med mycket rymd, härliga ljuslinjer och genomsikt direkt när du kliver in. Den smarta planlösningen med tre sovrum på ovanvåningen, och möjlighet till ytterligare ett på entréplan, ger mycket boyta på ganska sparsam byggyta. Den centralt placerade trappan med möjlig inbyggd förvaring slingrar sig upp från den rejäla hallen till det trevliga allrummet och skapar en funktionell och spännande planlösning. Som tillval finns burspråk med balkong på baksidan. Du kan också välja till praktiskt väderskyddande New England-veranda och kopplat garage.

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Boarea: 148 m²

Byggnadsarea: 85.8 m²

Antal rum: 5

Byggnadshöjd: 6.1 m

Hustyp: 2-plan

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 8.1 m

Arkitekt: Filip Behr

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Alltid mest hus för pengarna - Jämför oss gärna (PDF)

Planritningar (Standardutförande)

Bottenvåning
Övervåning
Bottenvåning
Övervåning

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 148?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar