LB Optimal 143

Med tre eller fyra sovrum

Den här optimerade enplansvillan fyller garanterat den större familjens behov – både i antal rum, rymliga sociala ytor och ordentliga förvaringsmöjligheter. Här möts du direkt av en stor, möblerbar hall med rejäl tvättstuga i anslutning till entrén. Det öppna och luftiga i hall, kök och matplats som flätas samman varvas med det ombonade i det vinklade vardagsrummet. Vinkeln ger mervärde också utvändigt då den skapar en insynsskyddad altan i lä för mysiga utemiddagar med nära och kära. När behoven ändras följer huset lätt med i anpassningen. Tre rymliga sovrum blir fyra; allrum blir barnkammare, som blir tonårsrum och till sist kanske ett arbetsrum eller bibliotek?

{{ HouseProvider.price }}

Kontakta oss för mer information. Läs mer om totalentreprenad.

Prisgrupp {{ HouseProvider.priceGroupNumber }} — {{ HouseProvider.priceGroupText }}

Boarea: 143.2 m²

Byggnadsarea: 161.2 m²

Antal rum: 5

Byggnadshöjd: 3.3 m

Hustyp: 1-plan, Vinkelhus

Taklutning: 27°

Nockhöjd: 5.3 m

Arkitekt: Ingemar Medlöw - IMw-design AB

Produktblad och utrustningsstandard (pdf) Jämför oss gärna

Planritningar (Standardutförande)

Fasadritningar (Standardutförande)

Roterbar 3D-modell

Intresserad av LB Optimal 143?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Fyll i kontaktformuläret nedan:

Genom att skicka in formuläret godkänner du att LB-Hus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gå på visning

Är du intresserad av att se några av våra hus i verkligheten. Besök någon av våra visningar för att få en känsla för husen vi levererar. Se alla visningar