Upptäck våra huskataloger!

Här nedan beställer du våra huskataloger, fyll bara i dina uppgifter så skickar vi hem den till dig. Här kan du också läsa om tankarna bakom våra serier LB Optimal och LB Senior och om hur det fungerar när man bygger hus med oss. Den finns även bläddringsbar online för dig som inte orkar vänta, eller dig som helt enkelt föredrar det digitala formatet. 
 

Standard och tillvalskataloger

Vi har en särskild sida för våra standard- och tillvalskataloger, den hittar du här.

Beställ din huskatalog här

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Läs vår huskatalog online