Linköping

Brf Åkerholmen
Linköpings grönaste kvarter endast 7 min från city!

I Vikingstad växer Linköpings grönaste kvarter fram i brf Åkerholmen. Här bor du i lyxiga bostadsrättsradhus med extra allt! Både trädgårdstäppa och stor lummig gemensam trädgård med  orangeri med både matsal och loungegrupp i medelhavsmiljö  och egen odling.  Se orangeriet som ditt utökade vardagsrum och håll släktmiddagen eller barnkalaset i den exotiska miljön. I brf Åkerholmen finns både solpaneler och elcykelpool med lådcyklar -allt för den bekväma vardagen!

Radhusen är 123 kvm i 2 plan. Arkitektritade hus som byggs på plats av lokala snickare. Kakel och klinker i både badrum och kök. Klinker i hall. Kök och badrum från Marbodal. Vackra trägolv och fönsterbänkar i sten. Rikligt med tillval så att du får känslan av att du byggt ditt eget hus. Du kan till och med välja  välja olika färger på innerväggarna. Husen har plåttak samt träpanel.

Du når  Linköpings resecentrum på endast 7 minuter med Östgötapendeln. I Vikingstad finns flera förskolor, nybyggd kommunal skola F-6, livsmedelsaffär samt utomhusbadet Valkebobadet. Vikingstad är en riktig idyll väster om Linköping.

LB-hus uppför 28 radhus i brf Åkerholmen med planerad inflytt  i mars 2023.

Läs mer i vår broschyr: BRF Åkerholmen

Här kan du se läget på de olika husen samt tomtstorlek (PDF) 

BRF Åkerholmen på kartan

Pris från 2 895 000 kr med en månadsavgift på ca 4800 kr

Vi säljer husen genom Skandiamäklarna i Linköping. Anmäl ditt intresse så blir du kontaktad av mäklaren inom de närmsta dagarna.  Mäklaren tilldelar sen husen efter när intresseanmälan kom in och man får erbjudande om att köpa.

Till Skandiamäklarna

 

Objekttyp: Projekt

Kommun: Linköping

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Projektstart
VIP Säljstart
Säljstart
Byggstart
Inflyttning