Floda

SÅGBRODALEN

2 st villatomter! 

Äntligen så finns det 2 villatomter till salu i ett trevligt naturnära villaområde med härliga strövområden och med 10 minuters promenad avstånd till 2 st badplatser, Lensjön & Uspen. Strövområdet Böledal leder även er bort till Lensjön.

Närmaste skolan heter Berghultsskolan åk 1-6, bredvid finns det även ett dagis i närheten. Skolskjuts finns ca 100 meter ifrån tomterna.

Det går lätt att ta sig in till Göteborg med pendeln, bara 7 minuters bilväg till tågstationen. Ifrån Floda station in till Göteborg centralstation så tar det bara 27 minuter.

Tomterna kommer att bli runt 1300 m2 stora, det finns förhandsbesked och tillstånd för minireningsverk från WSB Clean, efterpolering i form av en UV-enhet.

Tomt A kostar 995 000 kr 
Tomt B, hörntomten kostar 1075 000 kr

För mer information, kalkyl och offert kontakta Maria Wiberg LB-Hus 0706-662047, maria.wiberg@lbhus.se

 

 

Fakta

Objekttyp: 
Tomter
Tomtareal: 
ca 1300 m2 st
Ägarförhållande: 
Privatägd mark
Adress: 
Sågbrodalen
Fastighetsbeteckning: 
Del av Floda 3:64 lotten A & B
VA: 
Tillstånd finns på avlopp (Minireningsverk & eget vatten.)
Tomtpris: 
Tomt A 950 000 kr och tomt B 1 075 000 kr

Passande hustyper

Det här huset präglas av ljuslinjer och genomsikt och passar perfekt för såväl det mindre...

Kontakta säljare

Maria Wiberg
Säljare
0706 66 20 47
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

Sågbrodalen
44891 Floda 57° 46' 48.54" N, 12° 23' 46.536" E

Vill du beställa våra huskataloger?