Karlskrona

SÄBY

Välkommen till Säby och Sjöbrisvägen i Ramdala!

4 nya tomter med närhet till bad, fotbollsplan, golf och skola. Bussförbindelse till Karlskrona och Lyckeby centrum. I Lyckeby centrum finner du affärer, apotek, dagis, skola, fritidsgård m.m.

Tomterna har generös storlek mellan ca.1200 - ca.1800kvm och ligger lugnt placerad med närhet till natur. Husen är exempel på hus från LB-Hus som passar tomterna, fler finns att välja bland. Förhandsbeskedet säger helst 1 eller 1,5-planshus. Priset för tomterna är som följer, Säby 7:24 kostar 525.000kr (SÅLD), 7:25 kostar 525.000kr, 7:26 kostar 550.000kr (SÅLD), 7:27 kostar 550.000kr. Markarbeten tillkommer då summan varierar beroende på önskat utförande!

Anslutningsavgifter för kommunalt VA, Pumpbrunn, LOD, EL samt avstyckning tillkommer och priser gäller enligt myndigheternas gällande taxa. Bygglov, nybyggnadskarta m.m. tillkommer enligt myndigheternas gällande taxa.

För en personligt utformad totalkalkyl och mer tips på vilken sorts hus m.m. som kan vara lämplig för er som familj, kontakta vår säljare, Ameli Behr.

Fakta

Objekttyp: 
Tomter
Tomtareal: 
Mellan ca. 1200-1800 m²
Ägarförhållande: 
Privatägd mark
Adress: 
Sjöbrisvägen 11A, B, C, D
Fastighetsbeteckning: 
Säby 7:25, 7:26, 7:27
VA: 
Kommunal anslutning
Tomtpris: 
Från 525.000 kr

Passande hustyper

Det här är ett riktigt drömhus vad gäller såväl planlösning som estetik. Det stilrena utförandet...

Här finns gott om utrymme både på nedre och övre plan. Den rymliga entrén har mycket plats

...

Det här är ett klassiskt hus som präglas av ljuslinjer och genomsikt och passar perfekt för det...

Det här är ett rymligt och välplanerat hus som passar det lite större hushållet. Här finns gott...

Kontakta säljare

Ameli Behr
Säljare
0708 44 46 85
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

Sjöbrisvägen 11A, B, C, D
373 53 Ramdala

Vill du beställa våra huskataloger?