Karlskrona

ÖLJERSJÖ

Välkommen till Öljersjö!

3 nya tomter med Centralt läge i Öljersjö. Tomterna kommer ligga på mellan ca. 870, ca. 980 och ca. 1100kvm när de är färdigstyckade. Prisbilden är 500.000kr/st.

Kanonbra bussförbindelse till Karlskrona och Lyckeby centrum. Cykelvägar till havet (Torsnäs, Trummenäs, Knipehall), golfbana och Lyckeby centrum där du finner affärer, apotek, dagis, skola m.m.

Tomterna ligger lugnt placerad med närhet till natur. De lämpar sig utmärkt för nybyggnation för den yngre såväl som den äldre familjen.

Husen är exempel på hus från LB-Hus som kan passar tomterna. Rivning av den befintlig stugan kommer Huspunkten lösa. Markarbeten tillkommer då summan varierar beroende på önskat utförande!

Anslutningsavgifter för kommunalt VA, Pumpbrunn, LOD, EL samt avstyckning tillkommer och priser gäller enligt myndigheternas gällande taxa. Bygglov, nybyggnadskarta m.m. tillkommer enligt myndigheternas gällande taxa.

För en personligt utformad totalkalkyl och mer tips på vilken sorts hus m.m. som kan vara lämplig för er som familj, kontakta vår säljare, Ameli Behr.

 

 

Fakta

Objekttyp: 
Tomter
Tomtareal: 
Mellan 870-1100 m²
Ägarförhållande: 
Privatägd mark
Adress: 
Östra Öljersjövägen
Fastighetsbeteckning: 
Del av Öljersjö 2:24
VA: 
Kommunal anslutning
Tomtpris: 
500 000 kr

Passande hustyper

Det här är ett stort litet hus, som passar perfekt för det mindre hushållet. Det är yteffektivt...

Det här huset är en vidareutveckling av en av våra mest populära modeller genom tiderna och...

Här finns gott om utrymme både på nedre och övre plan. Den rymliga entrén har mycket plats

...

Det här är ett klassiskt hus som präglas av ljuslinjer och genomsikt och passar perfekt för det...

Kontakta säljare

Ameli Behr
Säljare
0708 44 46 85
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

Östra Öljersjövägen
371 94 Lyckeby

Vill du beställa våra huskataloger?