Kristinehamn

Brf Livsnjutaren
Här bor du vackert i en lugn och barnvänlig miljö granne med Vänern

I Kristinehamns Skärgård, knappt tre kilometer från Kristinehamns centrum, ligger nya bostadsområdet Norra Sörkastet. Här bor du vackert i en lugn och barnvänlig miljö granne med Vänern.

Här att uppför Svensk Husproduktion en bostadsrättsförening med 17 radhus med social hållbarhet i fokus.

Bostadsrättsföreningen får en lummig innergård med många mötesplatser och plats för lek. I hjärtat av innergården bygger vi ett så kallat felleshus i form av att växthus med inspiration från Danmark där felleshus är vanliga. Felleshuset fungerar som en mötesplats för de boende med rekreation och möjlighet att odla större delen av säsongen. I felleshuset kan man bjuda in till middagar där hela släkten får plats eller varför inte ett barnkalas för hela förskolegruppen?  Här finns en stor matgrupp samt plats för att kanske sitta och läsa en bok  medelhavslik miljö större delen av året.

Vi har tagit  tillvara på att Kristinehamn ligger vackert vid Vänern. Här bor du med egen brygga och sandstrand endast ett stenkast från huset.

Husen kommer att smälta in i det vackra närområdet med fasader i kulör likt järn- och tjärvitriol. Bostadsrättföreningens gård kommer att utstråla en karg, sjönära miljö med växter som Strandråg, Silverpäronträd ”Nordens olivträd”, lavendel samt detaljer i cortenstål.

Radhusen byggs i 4 längor i två plan om totalt 17 bostadsrätter. 8 st om 128 kvm och 9 st om 110 kvm. Passar perfekt för både den lilla och stora familjen. Husen är flexibelt utformade och väl genomtänkta med generöst ljusinsläpp och härlig altan på baksidan.

Läs mer i vår broschyr: Brf Livsnjutaren

Försäljning sker via Bjurfors i Karlstad  Bjurfors – Norra Sörkastet

Fastighetsmäklare Frida Johansson, mobil 073 320 41 03, frida.johansson@bjurfors.se

Har du frågor kontakta gärna projektutvecklare Anna Bjerke via anna.bjerke@svenskhusproduktion.se

Objekttyp: Projekt

Kommun: Kristinehamn

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Fast.beteckning: Presterud 1:37

Projektstart
VIP Säljstart
Säljstart
Byggstart
Inflyttning