Sorunda

NORR ENBY

I natursköna Norr Enby växer en ny villastad fram!

I samarbete med Södertörns Exploatering AB planeras 49 st bostäder, varav 13 st LB Optimal 139 och 18 st Projekthus 125.

Norr Enby är beläget intill Fagersjön där man kan spendera sin tid i en fiskebåt eller bara avnjuta lugnet. 
Byn bjuder på fina landskap, gröna skogar och ligger ett stenkast från 
Nynäshamn som har goda kommunikationer till Gotland och Polen.

Tanken är att kvarteret ska få en trädgårdskänsla och ha mycket grönska mellan bostäderna. En fin park är planerad och vägarna kommer att rustas upp med gå- och cykelbana.

Om man vill ta sig in till Stockholm så tar det 10 minuter att ta sig ut på Nynäsvägen som tar dig till Stockholms Central på cirka 40 minuter med bil och om du vill åka kommunalt så är det bara att parkera vid Segersängs pendeltågsstation och ta pendeltåget direkt in till Stockholms central. Busshållplatserna Olivelund och Fagerviks skola ligger ca 200 meter från Norr Enby och därifrån går det fyra stycken busslinjer som tar dig till Västerhaninge, Nynäshamn, Tumba, Spångbro och Muskö. 

För mer information klicka här eller kontakta vår säljare.

 

Projekthus 125

LB Optimal 139

 

Fakta

Objekttyp: 
Tomter
Tomtareal: 
Från ca. 700 m²
Ägarförhållande: 
Privatägd mark
Adress: 
Sorundavägen
VA: 
Kommunal anslutning

Kontakta säljare

Mats Frölander
Säljare - Stockholm
0707 49 41 94
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

Sorundavägen 586
148 96 Sorunda 59° 2' 44.5848" N, 17° 50' 55.8672" E

Vill du beställa våra huskataloger?