Karlskrona

NÄTTRABY

Välkommen till Hejans väg i centrala Nättraby - 1st tomt kvar till salu.

Nättraby är läget där många vill bo idag. Passa på och bygg ditt hem enligt detaljplanen. Tomterna ligger lugnt placerat med en härlig skogsdunge precis intill sig. De lämpar sig utmärkt för nybyggnation för den yngre såväl som den äldre familjen. 

Hus som passar tomterna är hus med en byggyta på 125 m², alltså ett mindre 1-planshus, större 1,5-plan eller 2-planshus passar perfekt. Tillkommande garage med byggyta på upp till 40 m² lämpar sig väl.

Mycket god bussförbindelse till Karlskrona centrum med omnejd och cykelavstånd till diverse faciliteter. T.ex. ICA Nära Nättran, Konsum Nättraby, Förskolor som Skogsgläntans förskola, Föräldrakoop Nätet m.m. Avgrusad väg ingår men markarbeten tillkommer. Anslutningskostnader för kommunalt VA, EL och avstyckningskostnader tillkommer och priser gäller enligt myndigheternas gällande taxa.

För en personligt utformad totalkalkyl och mer tips på vilken sorts hus som kan vara lämplig för tomten, kontakta Ameli.

Fakta

Objekttyp: 
Tomter
Tomtareal: 
Ca. 1000 m²
Ägarförhållande: 
Friköpt
Adress: 
Hejans väg
Fastighetsbeteckning: 
Fredriksdal 8:226
VA: 
Kommunal anslutning, avgift tillkommer
Tomtpris: 
675 000 kr

Passande hustyper

Det här är ett riktigt drömhus vad gäller såväl planlösning som estetik. Det stilrena utförandet...

Det här är ett oerhört välplanerat hus med en fantastisk känsla av rymd, perfekt för det lite...

Ett vackert och yteffektivt hus som präglas av ljuslinjer och genomsikt och där den centralt...

Här finns gott om utrymme både på nedre och övre plan. Den rymliga entrén har mycket plats

...

Kontakta säljare

Ameli Behr
Säljare
0708 44 46 85
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

Hejans väg
370 24 Nättraby 56° 11' 41.622" N, 15° 31' 42.8376" E

Vill du beställa våra huskataloger?