Linköping

LJUNG/SIBBORP

Drömmer du om att bo med naturen runt knuten men med endast 25 minuter till Linköping city?
 
Nu erbjuds en fantastisk naturtomt på ca 3000 kvm i anslutning till en annan nybyggd fastighet i skogarna utanför Ljung. Här kan ni förverkliga er dröm om att bygga hus på landet med endast 10 minuter till Ljungsbro med förskola, skola (1–9), matbutik, bensinmack och fritidsaktiviteter. Ljungsbro finns även goda bussförbindelser till Linköping.
 
Tomten är avstyckad och ligger i anslutning till byn Sibborp med flera barnfamiljer och den kommunala badplatsen i Sibborpesjön. Badet har brygga, omklädningsrum och en fin grässlänt, bryggan är tillgänglighetsanpassad.
Det finns en infart framdragen till fastigheten, marken är delvis bearbetad genom sprängning av större sten och fällning av träd. Anslutning till el och fiber finns. VA finns ej, avlopp kommer behöva anläggas i form av ett minireningsverk och borra eget vatten. Avgifterna för detta uppkommer till ca 225.000:-
 
PS. Gå gärna in och följ oss på Instagram, där vi gör uppdateringar gällande vårt arbete, husvisningar, lediga tomter och annan intressant information gällande byggprocessen: @brittmarie_emilsson DS.

Fakta

Objekttyp: 
Tomt
Tomtareal: 
3000 m²
Ägarförhållande: 
Privatägd mark
Fastighetsbeteckning: 
Prästtomta
VA: 
Enskild anläggning
Tomtpris: 
430 000 kr

Passande hustyper

Det här huset passar fint som ett mindre boende eller som sommarboende med året-runt-standard....

Det här är ett hus med smart planlösning och välutnyttjade ytor. Fönstrens placering ger ett...

Här finns gott om utrymme för det större hushållet, det märks redan i den rymliga entrén som har...

Det här är ett oerhört välplanerat hus med en fantastisk känsla av rymd, perfekt för det lite...

Kontakta säljare

Britt-Marie Emilsson
Säljare
0707 20 11 15
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

590 75 Ljungsbro 58° 30' 29.88" N, 15° 29' 59.28" E

Vill du beställa våra huskataloger?