Umeå

INNERTAVLE SILLVIKEN

Den friköpta tomten har en areal på 2000 kvm och fastighetsbildningen är klar och betald. Inom några hundra meter finns en välordnad båthamn. Kostnad för att ansluta sig till vintervatten ca 20 000:-. Anslutningsavgiften till vägen är betald.

Detaljplanen anger en byggrätt på 150 kvm. Klicka HÄR för mer information om tomten. Kontakta vår säljare Marie Jarl, 070-610 09 07 för mer information om våra hus. 

Fakta

Objekttyp: 
Tomt
Tomtareal: 
2000 m²
Ägarförhållande: 
Privatägd mark
Adress: 
Sillviken
Fastighetsbeteckning: 
Umeå Innertavle 5:40
VA: 
Gemensamhetsanläggning
Tomtpris: 
375 000 kr

Passande hustyper

Det här huset passar fint som ett mindre boende eller som sommarboende med året-runt-standard....

Det här är ett stort litet hus, som passar perfekt för det mindre hushållet. Det är yteffektivt...

Det här huset är en vidareutveckling av en av våra mest populära modeller genom tiderna och...

Det här huset präglas av ljuslinjer och genomsikt och passar perfekt för såväl det mindre...

Kontakta säljare

Marie Jarl
Säljare
0706 10 09 07
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

Sillviken
Umeå 905 96

Vill du beställa våra huskataloger?