Östhammar

HUSBACKA SÖDRA

Ett tillfälle för dig som vill bygga din drömbostad intill sjö och skog med närhet till centrala Östhammar och dess rika utbud av samhällsservice. Du väljer själv vilken hustyp som passar just dig och din familj, allt från snickarglädje till en modern utformning och arkitektur.

Området har redan börjat ta form då de första familjernas hus redan står på plats, här finns gemensam lekplats och direkt närhet till skärgården och dess många sidor under årets olika årstider. Området drivs som en gemensamhetsanläggning.

KOMMUNIKATION
Östhammar erbjuder pendlingsmöjligheter till Stockholm, Gävle och framförallt Uppsala dit man tar sig på under en timme.

ALLMÄNT
Östhammar är ett samhälle som lever året om och erbjuder ett rikt utbud av samhällsservice så som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. Med naturen runt knuten har området många sidor att visa upp under årets olika årstider. Ett område som uppmuntrar en aktiv livsstil för hela familjen med vandring, golf, cykel, båt och mycket mer. 

ÖVRIGT
Öregrund ligger ca 20 kilometer bort, en charmig skärgårdsidyll med snickarglädje och härlig småstadsatmosfär. Här strosar man gärna länge på små gator, botaniserar bland butiker, njuter av lokala delikatesser, fikar och äter gott på kaféer och krogar. 

Läs mer hos Riksmäklaren och i broschyren Husbacka Strand LB-Hus

Fakta

Objekttyp: 
Projekt
Tomtareal: 
Från ca. 550 m²
Ägarförhållande: 
Privatägd mark
Adress: 
Husbackavägen
VA: 
Kommunal anslutning, avgift tillkommer.

Passande hustyper

Det här huset passar fint som ett mindre boende eller som sommarboende med året-runt-standard....

I detta rymliga hus finns plats för både vardag och fest. Entrén har gott om

...

Här finns gott om utrymme både på nedre och övre plan. Den rymliga entrén har mycket plats

...

Det här är ett riktigt drömhus vad gäller såväl planlösning som estetik. Det stilrena utförandet...

Kontakta säljare

Jonas Sandberg
Säljare
0722 45 27 72
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

Husbackvägen
742 33 Östhammar 60° 15' 55.3968" N, 18° 22' 11.6076" E

Vill du beställa våra huskataloger?