Falkenberg

BRUNE KULLE

Brune Kulles tomter ligger precis bredvid Falkenbergs största och mest välrenommerade golfklubb med restaurang. Inom fem minuter hittar du tennisbanor, ridhus, Laxbutiken och en av Sveriges bästa krogar, Stefan Holmströms l’Ecurie. Förutom Skrea kyrka med förskola finns även skola 0-4 på området.

Alla tomter är exklusiva med sina olika lägen och nu kan ni hitta er unika tomt till ert nya hem.

Brune Kulle är en trygg, gammal boplats med ursprung från medeltiden och namnet härstammar därifrån likt många av gatunamnen.

På Brune Kulle hittar du stora tomter med närhet till det mesta. Motorvägen gör Brune Kulle till Europas förort. Halmstad City Airport, 30 minuter söderut, tar dig till Stockholm på en tid som passar dig med sex avgångar om dagen. Landvetter når du på 50 minuter och efter 1 timma och 50 minuter i bil är du på Kastrup och vidare ut i världen. 

Området har havsutsikt och ett dopp i havet ligger fem minuters bilfärd bort. Lägg på två minuter och du står på Stortorget och äter glass. Falkenberg blev årets tillväxtkommun 2012 men rusningstrafiken har inte hittat hit vilket ger dig tid över. 

Alla tomter är exklusiva med sina olika lägen och nu kan ni hitta er unika tomt – ert nya hem. Brune Kulle är en trygg, gammal boplats med ursprung från medeltiden och namnet härstammar därifrån likt många av gatunamnen.

När du köper tomt på Brune Kulle köper du möjligheter att förverkliga dina drömmar. Livskvalitet, helt enkelt.

LB-Hus samarbetar med Brune Kulle och Mäklarhuset och vi kan därför erbjuda ett unikt upplägg med valfri tomt där du bygger med oss på totalentrerprenad till ett fast, garanterat pris med garanterat inlfyttningsdatum.

Tomterna säljs via Mäklarhuset i Falkenberg, www.maklarhuset.se. 

För mer information, tomtkarta och planbestämmelser se www.brunekulle.se.

Fakta

Objekttyp: 
Tomter
Tomtareal: 
630-2000 kvm
Tomtpris: 
650 000 - 1 650 000

Passande hustyper

Det här huset är en vidareutveckling av en av våra mest populära modeller genom tiderna och...

Det här är ett flexibelt hus, som passar det lite större hushållet. Huset präglas av stora,...

Det här är ett oerhört välplanerat hus med en fantastisk känsla av rymd, perfekt för det lite...

Det här är ett flexibelt hus med tre huskroppar, perfekt för det större hushållet. Huset präglas...

Kontakta säljare

Mikael Kahlin
Säljare - Halland
0722 16 99 28
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

Strandgatan 1
30250 Halmstad 56° 40' 6.4308" N, 12° 51' 35.3952" E

Vill du beställa våra huskataloger?