Karlskrona

ALLATORP

Välkommen till Alltorp - närhet till skog, sjöar och ängar

Tomterna (4st, Allatorp 5:38, 1089 kvm, Allatorp 5:39, 1207 kvm, Allatorp 5:40, 1108 kvm samt Allatorp 5:41, 1139 kvm) ligger lugnt placerat med närhet till bl.a. Rosenholms arena. Cykelavstånd till Rosenholm med elljuspår, 3 km och 6 km, idrottsplaner, idrottsarena för diverse olika sporter, skolor, barnomsorg och där bland andra ABB Arena Karlskrona, erbjuder olika idrotts och nöjesevenemang.

Det finns väluppbyggda cykelvägar mellan Karlskrona, Nättraby och Rödeby. Bara 10-15 minuter med buss eller bil till centrala Karlskrona. Ta cykel eller promenad till Själagölen eller Skönstaviks badplats.

Tomterna lämpar sig utmärkt för nybyggnation för den yngre såväl som den äldre familjen. Hus som passar tomterna är flexibelt. Kanonbra bussförbindelse från Rosenholm till Karlskrona centrum med omnejd och cykelavstånd till diverse faciliteter. 

I tomtpriset ingår Kommunalt VA och avstyckning. 

För mer information klicka här eller kontakta vår säljare.

Fakta

Objekttyp: 
Tomter
Tomtareal: 
Från ca. 1089 m²
Ägarförhållande: 
Privatägd mark
Adress: 
Ej fastställd, vid väg 674
Fastighetsbeteckning: 
Allatorp 5:38, 5:39, 5:40, 5:41
VA: 
Kommunal anslutning
Tomtpris: 
765 000 kr

Passande hustyper

Det här är ett rymligt vinkelhus som passar perfekt för det lite större hushållet. Det stilrena...

Det här är ett oerhört välplanerat hus med en fantastisk känsla av rymd, perfekt för det lite...

Här finns gott om utrymme för det större hushållet, det märks redan i den rymliga entrén som har...

Det här är ett rymligt och välplanerat hus som passar det lite större hushållet, med sin...

Kontakta säljare

Ameli Behr
Säljare
0708 44 46 85
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

371 91 Karlskrona 56° 13' 25.9716" N, 15° 35' 6.45" E

Vill du beställa vår huskatalog? Klicka här