Laholm

ALLARP

ALLARP, etapp II

Här kan du bygga när hav & strand!

Vi har med framgång byggt flera LB-.Hus till nöjda familjer på Allarp etapp I. Nu börjar vi bygga på Allarp etapp II och med vår kunskap om området bygger du tryggt med oss.

Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden.

Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: Förskolor i o. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng i Skummeslöv.

 

Avstånd:

- Tågstation i Båstad samt flygplats i Ängelholm och Halmstad. 

- Laholm 11 km

- Halmstad 31 km

- Båstad 10 km

Tågstation i Båstad, samt i Laholm och Halmstad. E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm. Flygplats i Ängelholm och Halmstad. Buss med Hallandstrafiken.

Tomtpris:

- Stora tomter – 600 kvm – från 895 000:- + anslutningsavgifter. 

- Mindre tomter – 250 kvm – från 695 000:- + anslutningsavgifter.

Allarp - den hållbara småstaden. Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner, med närhet till både kommunikationer och naturområden, ger området fantastiska förutsättningar för att bli ett exemplariskt bostadsområde.

Området utvecklas från alla aspekter utifrån perspektivet ”Den hållbara småstaden”, som sammanfattas som stadsbyggnad utifrån en Ekologiskt, Socialt och Ekonomiskt hållbar helhet. Området kommer att bli en unik miljösatsning i Laholms kommun, där planeringen integreras med miljömål redan vid starten av planeringsprocessen, och där kommun och näringsliv samverkar i strävan mot ett hållbart samhälle.

Den nya småstaden planeras för att rymma cirka 1500 personer, och innehåller förutom bostäder även skola, servicelägenheter, idrottshall, café, restaurang, butiker, vårdcentral samt bank m.m.

Allarp kommer att vara en del av Skummeslövsstrand, som har ett strategiskt läge I södra Sverige, nära till både kontinenten och till mellansverige, Inom en radie på 5 -100 km finns storstäder, flygplatser och flera av södra Sveriges viktigaste städer.

Strax utanför centrala Laholm, i Lilla Tjärby, ligger Söderläget med en fantastisk utsikt, högt och soligt läge med närhet till Laholms idylliska småstadscentrum och Halmstad. Dagis, förskola, skolor och allmänna kommunikationer i området.

Avgift för kommunalt vatten, avlopp samt elanslutning tillkommer enligt för tiden gällande taxa och erläggs till säljaren på tillträdesdagen med f.n. VA 82 500 + 26,25/kvm (2015) samt El 27 625 kr inkl moms. (2014-15)

Fiberoptik framdraget till var tomtgräns. Ev. anslutningsavgift tillkommer vid inkoppling - Laholms Stadsnät.

En ny förskola med fyra avdelningar har uppförts i kvarteret varav ena avdelningen används för att erbjuda omsorg till barn som har föräldrar som arbetar på kvällar, nätter eller helger.

Du kan bygga valfritt 1-, 1,5 och 2-planshus LB Optimal i området och med olika utföranden; t.ex. sadel- eller pulpettak, olika fasadutföranden etc.

Tomterna förmedlas av Danfors Fastighetsförmedling, för mer information och fler bilder, se HÄR (länk till Danfors hemsida) http://danfors.se/till-salu/investera-i-ditt-nya-boende-tomter-for-valfr...

Fakta

Objekttyp: 
Tomter
Tomtareal: 
250-600 m²
Ägarförhållande: 
Privatägd mark
Adress: 
Skummelövsstrand
VA: 
Kommunal anslutning
Tomtpris: 
Från 695 000 kr + anslutningsavgifter

Passande hustyper

Här finns gott om utrymme både på nedre och övre plan. Den rymliga entrén har mycket plats

...

Det här är ett gavelställt tvåplanshus med fantastisk känsla av rymd, som passar perfekt för det...

Det här är ett oerhört välplanerat hus med en fantastisk känsla av rymd, perfekt för det lite...

Det här är ett hus med smart planlösning och välutnyttjade ytor. Fönstrens placering ger ett...

Kontakta säljare

Mikael Kahlin
Säljare - Halland
0722 16 99 28
Kontakta
Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Hitta hit

Skummelövsstrand
312 72 Skummeslövstrand

Vill du beställa våra huskataloger?