Projekthus 97

VINKEL MED MÖJLIGHETER

Precis som Projekthus 87 är detta ett välplanerat hus med öppen planlösning, luftigt kök och lyxig klädkammare Det som särskiljer modell 97 är att det är ritat med en längre vinkel som ger möjlighet till ett extra sovrum, alternativt ett större eller en annan placering av vardagsrummet. Huset har ett kombinerat utrymme för bad och klädvård för att optimera tekniska installationer och ger den som flyttar in, mycket funktion för pengarna. 

Teknisk info:

BOA: 97,1 m2/lgh
BYA: 219,6 m2/parhus
Antal rum: 3-4
Byggnadshöjd: 3,2 m
Taklutning: 22°
Nockhöjd: 5,4 m
Husdesign: Filip Behr

Vill du veta mer kontakta oss

Kontaktuppgifter

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

 

Byggkommun

 

Projekttyp

Filer måste vara mindre än 4 MB.
Tillåtna filtyper: jpg jpeg png pdf.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.