Projekthus 87

RYMD OCH LJUS PÅ LITEN YTA

Det här välplanerade huset har öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. I köket finns en köksö med rundgång som ger ännu mer utrymme för umgänge och matlagning. Detta par- eller radhus har tre rum och i anslutning till det stora sovrummet finns en mycket uppskattad klädkammare. Lyxigt! Den väl genomtänkta matplatsvinkeln bildar en vindskyddad uteplats som är guld värd för den som vill njuta av sommaren med lagom mycket vind i håret. 

Teknisk info:

BOA: 87,5 m2/lgh
BYA: 197,9 m2/parhus
Antal rum: 3
Byggnadshöjd: 3,2 m
Taklutning: 22°
Nockhöjd: 5,4 m
Husdesign: Filip Behr

Vill du veta mer kontakta oss

Kontaktuppgifter

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

 

Byggkommun

 

Projekttyp

Filer måste vara mindre än 4 MB.
Tillåtna filtyper: jpg jpeg png pdf.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.