Projekthus 125

FLEXIBILITET FÖR FAMILJEN

Det här är ett rymligt och luftigt parhus med möjlighet att få upp till 5 sovrum; perfekt för den växande familjen med andra ord. Huset har en väderskyddad entré som många uppskattar, inte minst under årets blöta och kalla månader. I hallen göms teknik och klädförvaring under trappan till övervåningen. Köket har en halvö med bardisk och blir en naturlig plats för umgänge med familj och vänner. I husets stora sovrum bjuder en fransk balkong på frisk luft och en skön kontakt med utemiljön. Badrummet har plats för både duschhörna och badkar och genom att kombinera utrymmet för wc/dusch och klädvård maximeras boytan.

Teknisk info:

BOA: 125,0 m2/lgh
BYA: 149,0 m2/parhus
Antal rum: 5-6
Byggnadshöjd: 6,0 m
Taklutning: 22°
Nockhöjd: 8,1 m
Husdesign: Filip Behr

Vill du veta mer kontakta oss

Kontaktuppgifter

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

 

Byggkommun

 

Projekttyp

Filer måste vara mindre än 4 MB.
Tillåtna filtyper: jpg jpeg png pdf.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.