Projekthus 118

UPP TILL 4 SOVRUM

Här tar vi yteffektivitet till nya höjder. I huset, som har en boarea på 118 m2 finns möjlighet till så mycket som fyra sovrum. Övervåningens lyckade planlösning är den stora anledningen till att huset känns större än det är, även om också nedre plan är ovanligt smart format. Huset har en stor entré med mycket förvaring och möjlighet till en klädkammare under trappan till övervåningen. I badrummet finns plats för både duschhörna och badkar. Husets kombinerade utrymme för wc/dusch och klädvård ger ökad boyta och en effektiv hantering av tvätten. Skönt!

Teknisk info:

BOA: 118,0 m2/lgh
BYA: 158,3 m2/parhus
Antal rum: 5-6
Byggnadshöjd: 3,6 m
Taklutning: 45°
Nockhöjd: 7,8 m
Husdesign: Filip Behr

Vill du veta mer kontakta oss

Kontaktuppgifter

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

 

Byggkommun

 

Projekttyp

Filer måste vara mindre än 4 MB.
Tillåtna filtyper: jpg jpeg png pdf.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.