Exteriör
Interiör
LB Optimal 140
Klassiker med öppen planlösning

Det här är ett klassiskt och mycket välplanerat hus som passar fint för det något större hushållet. Huset präglas av stora, ljusa sällskapsytor med öppen planlösning och goda förvaringsmöjligheter. Den rymliga hallen är en av husets mest uppskattade egenskaper och som tillval kan du bland annat välja takkupa och extra sovrum. Du kan välja att köpa huset med inredd eller oinredd övervåning, kanske börjar du i liten skala och låter huset växa med familjen?

Ett hus - två taklösningar

Huset erbjuds även med 45° taklutning (153 m²) och kan då fås upp till fyra sovrum.
Se LB Optimal 153

Priset avser utförande med oinredd övervåning. Huset går även att få med färdig övervåning. Kontakta din säljare för mer information.

Smarta hem enligt LB-Hus

Vi har bestämt oss för att ge våra kunder mest hus för pengarna. Därför är vi nu först ut i branschen med att inkludera integrerad Smarta hem-lösning i vår grundstandard.
Läs mer om Smarta hem

Boarea 
138.9 m²
Antal rum 
6
Byggarea 
102.5 m²
Taklutning 
38°
1 933 300 kr*

Prisgrupp 2 - Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus.

*Priset avser utförande med oinredd övervåning. Huset går även att få med färdig övervåning. Kontakta din säljare för mer information.

Nyckelfärdigt enligt LB-Hus
Malmö 
32
Stockholm 
38
Göteborg 
34
Umeå 
51

Energiberäkningarna är utförda med temperatur 21°C i bostadsutrymmen.

Förutsättningar

  • Värmepump: NIBE F730
  • Fönster: Elit Xceed (U-värde 1,0)
  • Luftläckage: 0,6 l/s m2
  • Marginal enligt TMF: 5.2

Redovisade värden är baserade på standardhus och kan variera beroende på val av byggort, inplacering, ändring av medeltemperatur och/eller ändring i konstruktion på grund av tillval (ryggåstak, fönsterändringar mm.)

 

Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus. På kartan ser du våra fem olika prisområden. Priserna avser standardutförande med vår höga grundstandard och inkluderar grundläggning med platta på mark och vattenburen golvvärme. Vi förbehåller oss rätten för lokala prisavvikelser med hänsyn till transport- och tillgänglighetssvårigheter, så som vid bl a bro-, tunnel- eller färjeanslutna ögrupper.

LB Optimal 140

Pris: 1 861 600 kr*

Östra Skåne, Blekinge och Småland

Pris: 1 933 300 kr*

Medelpris

Pris: 2 051 600 kr*

Stockholms län

Pris: 1 996 900 kr*

Norrlandskusten, Östersund och Gotland

Pris: Mot offertförfrågan

Bohuslän (Ej Uddevalla)
Övriga Norrland inkl Malmfälten

* Priset avser utförande med oinredd övervåning. Huset går även att få med färdig övervåning. Kontakta din säljare för mer information.

Nyckelfärdigt enligt LB-Hus

spegelvänd

Roterbar 3D-modell

Specifikationer

Boarea: 
138.9 m²
Byggarea: 
102.5 m²
Antal rum: 
6
Byggnadshöjd: 
3.5 m
Hustyp: 
1,5-plan
Taklutning: 
38°
Nockhöjd: 
6.8 m
Arkitekt: 
Husdesign: Filip Behr

Garage

Våra garage finns i flera olika stilar och du får alltid samma högkvalitativa panel, tak, plåtar som på själva huset. 

Standard och tillval

Här hittar du de valmöjligheter du har inom ramen för våra huskoncept, i form av standardutrustning och tillval.

Vill du veta mer om huset?

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Beställ vår huskatalog!