Kristinehamn

NORRA SÖRKASTET

I Kristinehamns Skärgård, knappt tre kilometer från Kristinehamns centrum, ligger nya bostadsområdet Norra Sörkastet. Här bor du vackert i en lugn och barnvänlig miljö granne med Vänern.

Här planerar LB-Hus att uppföra en bostadsrättsförening med 16 radhus med social hållbarhet i fokus. Föreningen får en lummig innergård med många mötesplatser och plats för lek. I hjärtat av innergården bygger vi ett så kallat felleshus - ett växthus med inspiration från Danmark. Felleshuset fungerar som en mötesplats för de boende med rekreation, umgänge och möjlighet att odla större delen av säsongen.

Radhusen byggs i 4 längor i två plan med 4 bostadsrätter om 128 kvm i varje och passar för både den lilla och stora familjen. Husen är flexibelt utformade och väl genomtänkta med generöst ljusinsläpp och härlig altan på baksidan. Dessutom får man tillgång till egen brygga och badplats vid sandstrand.

Intill bygger LB-Hus även fristående villor och skapar en variation av boendeformer i området.

Har du frågor kontakta gärna projektutvecklare Anna Bjerke via anna.bjerke@svenskhusproduktion.se eller fyll i intresseanmälan nedan.

I kommende försäljning kommer vi att samarbeta med Bjurfors i Karlstad. Fastighetsmäklare Frida Johansson, mobil 073 320 41 03, frida.johansson@bjurfors.se

Intresseanmälan

Då det ännu inte finns några radhus till försäljning, ber vi intresserade att fylla i en intresseanmälan. Detta ger dig förhandsinformation om projektets utvecking.

Fyll i intresseanmälan >

Fakta

Objekttyp: 
16 radhus i 2-plan, 128 kvm
Ägarförhållande: 
Bostadsrätt
Fastighetsbeteckning: 
Del av Presterud 1:1

Hitta hit

Kristinehamn 59° 18' 11.016" N, 14° 3' 42.012" E

Vill du beställa våra huskataloger?