Exteriör
Interiör
LB Optimal:nu 90
Perfekt för det mindre hushållet

Det här huset passar fint som ett mindre boende eller som sommarboende med året-runt-standard. Det är yteffektivt och har stora, ljusa sällskapsytor, öppen planlösning och gott om förvaringsmöjligheter. I :nu-utförande är huset standardutrustat med golv-till-tak-fönster i vardagsrummet – det ger ytterligare ökat ljusinsläpp och ännu mer rymd åt de öppna ytorna. Skärmtak av kepsmodell vid entré ingår.

Vad ingår?

Precis som övriga husmodeller i LB Optimal:nu-sortimentet är detta hus utrustat enligt en grundstandard som vi satt upp för konceptet. 

Läs mer i standard- och tillvalskatalogen för LB Optimal:nu

 

Boarea 
89.6 m²
Antal rum 
3
Byggarea 
101.8 m²
Taklutning 
27°
1 684 700 kr

Prisgrupp 2 - Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus.

Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus. På kartan ser du våra fem olika prisområden. Vi förbehåller oss rätten för lokala prisavvikelser med hänsyn till transport- och tillgänglighetssvårigheter, så som vid bl a bro-, tunnel- eller färjeanslutna ögrupper.

LB Optimal:nu 90

Pris: 1 626 900 kr

Östra Skåne, Blekinge och Småland

Pris: 1 684 700 kr

Medelpris

Pris: 1 771 900 kr

Stockholms län

Pris: 1 738 400 kr

Norrlandskusten, Östersund och Gotland

Pris: Mot offertförfrågan

Bohuslän (Ej Uddevalla)
Övriga Norrland inkl Malmfälten

spegelvänd

Specifikationer

Boarea: 
89.6 m²
Byggarea: 
101.8 m²
Antal rum: 
3
Byggnadshöjd: 
3.3 m
Hustyp: 
1-plan
Taklutning: 
27°
Nockhöjd: 
5,4
Arkitekt: 
Ingemar Medlöw - IMw-design AB

Vill du veta mer om huset?

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Beställ vår huskatalog!