Exteriör
Interiör
LB Optimal:nu 178
Praktiskt och luftigt

I detta rymliga hus finns plats för både vardag och fest. Entrén har gott om förvaringsutrymme och en praktisk förskjutning av när det gäller trappans tänkta placering så att grus och smuts stannar vid dörren. Trappa finns som tillval.

Känslan är luftig, inte minst tack vare möjligheten att gå runt mellan kök, vardagsrum och entré. På ovanvåningen finns möjlighet att inreda med fyra generösa sovrum, allrum och att få både dusch och badkar i badrummet. I :nu-utförande är huset standardutrustat med golv-till-tak-fönster i vardagsrum och fönster i gavelspetsar. Inom :nu-sortimentet erbjuder vi endast modellen med oinredd övervåning, med möjlighet att välja till förberedelse med isolering eller takkupa. Skärmtak av pulpetmodell vid entré ingår.

Vad ingår?

Precis som övriga husmodeller i LB Optimal:nu-sortimentet är detta hus utrustat enligt en grundstandard som vi satt upp för konceptet.

Läs mer i standard- och tillvalskatalogen för LB Optimal:nu

Boarea 
178.8 m²
Antal rum 
2-7
Byggarea 
111.9 m²
Taklutning 
34°
2 004 800 kr

Prisgrupp 2 - Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus.

Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus. På kartan ser du våra fem olika prisområden. Vi förbehåller oss rätten för lokala prisavvikelser med hänsyn till transport- och tillgänglighetssvårigheter, så som vid bl a bro-, tunnel- eller färjeanslutna ögrupper.

LB Optimal:nu 178

Pris: 1 926 200 kr

Östra Skåne, Blekinge och Småland

Pris: 2 004 800 kr

Medelpris

Pris: 2 119 400 kr

Stockholms län

Pris: 2 073 600 kr

Norrlandskusten, Östersund och Gotland

Pris: Mot offertförfrågan

Bohuslän (Ej Uddevalla)
Övriga Norrland inkl Malmfälten

spegelvänd

Specifikationer

Boarea: 
178.8 m²
Byggarea: 
111.9 m²
Antal rum: 
2-7
Byggnadshöjd: 
4.5 m
Hustyp: 
1,5-plan
Taklutning: 
34°
Nockhöjd: 
7,4
Arkitekt: 
Husdesign: Filip Behr

Garage

Våra garage finns i flera olika stilar och du får alltid samma högkvalitativa panel, tak, plåtar som på själva huset. 

Standard och tillval

Här hittar du de valmöjligheter du har inom ramen för våra huskoncept, i form av standardutrustning och tillval.

Vill du veta mer om huset?

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Beställ vår huskatalog!