Exteriör
Interiör
LB Optimal:nu 160
Mycket boyta på liten byggyta

Det här är ett stort och välplanerat hus som är särskilt väl lämpat för mindre tomter. Den klassiskt symmetriska utformningen gör att huset passar fint i de flesta omgivningar. När du kliver in i den rymliga hallen har du fri sikt genom huset. Att du ser ända till baksidan, och trappans centrala placering, gör att huset präglas av ljus och rymd. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och fyra sovrum på ovanvåningen. I :nu-utförande är huset utrustat med extra fönster för ökat ljusinsläpp i kök, sovrum fyra och fem. Dessutom finns en glasad fönsterdörr på gaveln vid matplatsen. I det rymliga badrummet på ovanvåningen ingår förberedelse för badkar, utöver dusch. Skärmtak av pulpetmodell vid entré ingår.

Vad ingår?

Precis som övriga husmodeller i LB Optimal:nu-sortimentet är detta hus utrustat enligt en grundstandard som vi satt upp för konceptet.

Läs mer i standard- och tillvalskatalogen för LB Optimal:nu

Boarea 
160.4 m²
Antal rum 
6
Byggarea 
91.7 m²
Taklutning 
27°
2 521 900 kr

Prisgrupp 2 - Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus.

Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus. På kartan ser du våra fem olika prisområden. Vi förbehåller oss rätten för lokala prisavvikelser med hänsyn till transport- och tillgänglighetssvårigheter, så som vid bl a bro-, tunnel- eller färjeanslutna ögrupper.

LB Optimal:nu 160

Pris: 2 429 700 kr

Östra Skåne, Blekinge och Småland

Pris: 2 521 900 kr

Medelpris

Pris: 2 658 000 kr

Stockholms län

Pris: 2 603 000 kr

Norrlandskusten, Östersund och Gotland

Pris: Mot offertförfrågan

Bohuslän (Ej Uddevalla)
Övriga Norrland inkl Malmfälten

spegelvänd

Specifikationer

Boarea: 
160.4 m²
Byggarea: 
91.7 m²
Antal rum: 
6
Byggnadshöjd: 
6.1 m
Hustyp: 
2-plan
Taklutning: 
27°
Nockhöjd: 
8,3
Arkitekt: 
Husdesign: Filip Behr

Garage

Våra garage finns i flera olika stilar och du får alltid samma högkvalitativa panel, tak, plåtar som på själva huset. 

Standard och tillval

Här hittar du de valmöjligheter du har inom ramen för våra huskoncept, i form av standardutrustning och tillval.

Vill du veta mer om huset?

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Beställ vår huskatalog!