Exteriör
Interiör
LB Optimal:nu 150
Praktiskt och luftigt

Här finns gott om utrymme för det större hushållet, det märks redan i den rymliga entrén som har mycket plats för förvaring. För att slippa få med grus och smuts upp på ovanvåningen är trappan förskjuten i riktning bort från ytterdörren. Trappa finns som tillval.

Det här är ett hus med luftig känsla där du kan gå runt mellan entré, kök och vardagsrum. På ovanvåningen finns möjlighet att inreda med tre generösa sovrum, allrum och badrum. I :nu-utförande är huset standardutrustat med golv-till-tak-fönster i vardagsrum och fönster i gavelspetsar. Inom :nu-sortimentet erbjuder vi endast modellen med oinredd övervåning, med möjlighet att välja till förberedelse med isolering eller takkupa. Skärmtak av kepsmodell vid entré ingår.

Vad ingår?

Precis som övriga husmodeller i LB Optimal:nu-sortimentet är detta hus utrustat enligt en grundstandard som vi satt upp för konceptet. 

Läs mer i standard- och tillvalskatalogen för LB Optimal:nu

 

Boarea 
151.4 m²
Antal rum 
2-6
Byggarea 
111.9 m²
Taklutning 
38°
1 969 400 kr

Prisgrupp 2 - Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus.

Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus. På kartan ser du våra fem olika prisområden. Vi förbehåller oss rätten för lokala prisavvikelser med hänsyn till transport- och tillgänglighetssvårigheter, så som vid bl a bro-, tunnel- eller färjeanslutna ögrupper.

LB Optimal:nu 150

Pris: 1 892 400 kr

Östra Skåne, Blekinge och Småland

Pris: 1 969 400 kr

Medelpris

Pris: 2 082 300 kr

Stockholms län

Pris: 2 038 900 kr

Norrlandskusten, Östersund och Gotland

Pris: Mot offertförfrågan

Bohuslän (Ej Uddevalla)
Övriga Norrland inkl Malmfälten

spegelvänd

Specifikationer

Boarea: 
151.4 m²
Byggarea: 
111.9 m²
Antal rum: 
2-6
Byggnadshöjd: 
3.5 m
Hustyp: 
1,5-plan
Taklutning: 
38°
Nockhöjd: 
6,8
Arkitekt: 
Husdesign: Filip Behr

Garage

Våra garage finns i flera olika stilar och du får alltid samma högkvalitativa panel, tak, plåtar som på själva huset. 

Standard och tillval

Här hittar du de valmöjligheter du har inom ramen för våra huskoncept, i form av standardutrustning och tillval.

Vill du veta mer om huset?

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Beställ vår huskatalog!