Exteriör
Interiör
LB Optimal:nu 141
Mycket plats, många möjligheter

Det här är ett hus med smart planlösning och välutnyttjade ytor. Fönstrens placering ger ett modernt intryck och ett fint flöde av det viktiga ljuset. Här finns många möblerbara väggar och mycket goda förvaringsmöjligheter. En egen avdelning för barn och gäster, de generösa sällskapsytorna och WC/dusch i anslutning till master bedroom, är exempel på ytterligare plus. I :nu-utförande är huset utrustat med ett extra sovrum i allrumsdelen och golv-till-tak-fönster i vardagsrum. Skärmtak av kepsmodell vid entré ingår.

Vad ingår?

Precis som övriga husmodeller i LB Optimal:nu-sortimentet är detta hus utrustat enligt en grundstandard som vi satt upp för konceptet. 

Läs mer i standard- och tillvalskatalogen för LB Optimal:nu

Boarea 
140.3 m²
Antal rum 
6
Byggarea 
155.7 m²
Taklutning 
22°
2 290 100 kr

Prisgrupp 2 - Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus.

Priserna varierar något, beroende på var i landet du bygger ditt hus. På kartan ser du våra fem olika prisområden. Vi förbehåller oss rätten för lokala prisavvikelser med hänsyn till transport- och tillgänglighetssvårigheter, så som vid bl a bro-, tunnel- eller färjeanslutna ögrupper.

LB Optimal:nu 141

Pris: 2 205 900 kr

Östra Skåne, Blekinge och Småland

Pris: 2 290 100 kr

Medelpris

Pris: 2 401 100 kr

Stockholms län

Pris: 2 381 000 kr

Norrlandskusten, Östersund och Gotland

Pris: Mot offertförfrågan

Bohuslän (Ej Uddevalla)
Övriga Norrland inkl Malmfälten

spegelvänd

Specifikationer

Boarea: 
140.3 m²
Byggarea: 
155.7 m²
Antal rum: 
6
Byggnadshöjd: 
3.3 m
Hustyp: 
1-plan
Taklutning: 
22°
Nockhöjd: 
5,3
Arkitekt: 
Husdesign: Filip Behr

Vill du veta mer om huset?

Ange endast siffror. Inga mellanslag eller andra tecken.

De personuppgifter du lämnar på vår hemsida hanteras i legitimt intresse för att kunna förse dig med information om våra hus. Uppgifterna kommer endast att hanteras av personal anställd av Svensk Husproduktion och av våra säljare (agenter), vilka också företräder varumärket LB-hus. Vi behåller dina uppgifter i 2 år, sedan raderas de automatiskt från våra system. Om du vill att de ska raderas tidigare, kontaktar du oss via gdpr@svenskhusproduktion.se. Du kan också kontakta oss på denna adressen om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig eller om du vill att vi rättar några uppgifter.

Om du har klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter så har du alltid rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten. Om du i ett senare skede väljer att teckna ett entreprenadkontrakt med oss, upphör detta avtal att gälla och det nya tar vid.

Beställ vår huskatalog!