"Det var precis så vi ville ha det. Vi är toknöjda med vårt hus"

– Bygger man på berg är urvalet ganska begränsat – alla hus passar inte för det. När vi hittade den här husmodellen visste vi direkt. Det var precis så vi ville ha det. Vi är toknöjda med vårt hus, säger Petronella och Michael.
 
Huset är ett LB Optimal 21 och ligger på en höjd med fantastisk havsutsikt i Höjentorp, strax utanför Uddevalla. Att familjen skulle bygga nytt var inte självklart eftersom de väntade tvillingar.  
 
– Det gick riktigt bra att ta oss igenom byggprocessen fast vi var nyblivna föräldrar. Med de fantastiska entreprenörernas hjälp rodde vi iland två av våra största livsprojekt samtidigt.
 
Petronella och Michael tycker det är viktigt att ta reda på så mycket som möjligt innan man startar ett husprojekt. 
 
– Var inte rädd för att fråga andra som har byggt och prata med folk i branschen. Vi hade god hjälp av kommunen som tog sig tid att svara på alla våra frågor och funderingar.
 
 
Familj: 
Petronella och Michael Rundahl-Norman, med tvillingarna Ellie och Tuva.
Bor: 
I ett LB Optimal 152 (tidigare Optimal 21), 1,5-planshus i Höjentorp, utanför Uddevalla.
Byggår: 
2014

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp? När du bygger hus med oss är vi naturligtvis med dig hela vägen och vägleder. Har du inte bestämt dig för vem du skall bygga med än men har frågor kring hus och byggande? Kontakta din lokala säljare, så ser vi vad vi kan hjälpa dig med. Vi hörs!