Aktuellt

Är du nyfiken på vad som händer hos oss? Här ser du mer av vad som är på gång just nu, vilka som bygger med oss, hur vårt produktsortiment utvecklas, var vi öppnar nya kontor och när och var det är visningar runt om i landet. Är du mer nyfiken än så, kan du naturligtvis också följa oss på Facebook, Instagram och på YouTube.

2018-07-05

Vi vill önska en glad sommar och passa på att rikta ett särskilt tack till de 150 kunder som hittills deltagit i vår NKI-undersökning. 

Era svar hjälper oss att bli bättre och berättar vilka områden vi behöver lägga mest krut på. Och eftersom vi på LB-Hus skänker 100 kr per enkätsvar till Barncancerfonden, kunde vi tack vare er som svarade helt nyligen sätta in 15 000...

2018-06-11

Genom varumärket LB-Hus, är Svensk Husproduktion AB, är en av landets ledande leverantörer av nyckelfärdiga styckehus. Sedan år 2015 har man mer än fördubblat sina marknadsandelar och varit först i branschen med att införa Smarta Hem-lösningar och oberoende kundnöjdhetsmätningar (NKI) som standard. Nu lanserar man en högkvalitativ VR-lösning, där husköparen ges möjlighet att besöka 26...

2018-02-07

Vi har bl a utökat tillvalsmöjligheterna och lanserar Optimal 141 - ett supersmart 1-planshus.

Läs mer i våra inspirerande huskataloger som du kan beställa här!

 

2017-12-06

Tack vare stor efterfrågan på marknaden, utökar vi vår närvaro genom ett nytt säljkontor i Örebro.

Etableringen möjliggör ökad servicegrad och närvaro för så väl gamla som nya kunder, främst i Örebro och Värmland.

Kontoret kommer bemannas av Per Norgren (säljare) och Torbjörn Jonsson (byggledare) och öppnar under våren 2018.

2017-10-24

I år är det premiär för LB-HUS FUTSAL CUP och hittills är det hela 260 lag som har anmält sig. LB-Hus vill som huvudsponsor i turneringen hjälpa ungdomarna i kommunen att utvecklas.

”Vi är stolta över att vara huvudsponsor för en sådan stor ungdomsturnering och det är fantastiskt att se alla ungdomars glädje och förhoppningsvis kan vi bidra till deras utveckling”...

2017-10-12

Syftet med Di Gasell är att stödja och uppmuntra svenskt näringsliv och företagare som vågar satsa för att växa. Detta är första gången Svensk Husproduktion AB är nominerat och det visar att det är ett företag som är stabilt med sunda finanser.

Begreppet Gasell skapades av den amerikanske forskaren David Birch under 1980-talet.

Sedan år 2000 utser Dagens industri...

2017-09-08

Svensk Husproduktion AB har återigen fått Soliditets högsta kreditbetyg trippel A eller AAA-rating. 3 % av Sveriges företag har uppnått trippel A-rating i Soliditets ratingsystem och till den gedigna skaran tillhör även Svensk Husproduktion AB.

”Ratingen innebär för dig som kund ännu en säkerhet när du gör affärer med oss. Detta är ett bevis på att vi är ett...

2017-08-21

Småhustillverkaren Svensk Husproduktion med varumärket LB-Hus redovisar en omsättningsökning med 34 procent till 379 Mkr för verksamhetsåret maj 2016 - april 2017. Vinsten efter finansnetto ökade med drygt 80 procent, från 11 till 20 Mkr.

- Vi är mycket nöjda med utvecklingen. Det var vårt bästa år hittills och vi tog ytterligare marknadsandelar, säger Stefan...

2017-06-12

LB-Hus har en lång historia av att vara pionjär inom branschen. Produktstrategin är att gå tillbaka till rötterna och vara det bästa och tryggaste alternativet inom prisvärdsegmentet. Nu går man i bräschen när det kommer till kundnöjdhet och branschstandardisering.

LB-Hus är först in i Prognoscentrets nya branschmätning av kundnöjdhet (NKI) för småhus. Mätningen stöds...

2017-04-03

Nu har vi två nya säljare i vårt härliga gäng. Vi välkomnar Zandra Wallin och Joakim Henriksson.

Zandra är ansvarig för följande orter:

  • Nyköping
  • Södertälje
  • Trosa
  • Strängnäs
  • Katrineholm

Joakim är ansvarig för följande orter:

  • Östersund
  • Luleå
  • Umeå
  • Sundsvall

Vi möter en stadigt...

2017-02-06

Svensk Husproduktion AB är en av landets ledande hustillverkare genom varumärket LB-Hus och har en lång historia av att vara pionjär inom branschen. Produktstrategin är att gå tillbaka till rötterna och vara det bästa alternativet inom prisvärdsegmentet – med priser i nivå med lågpris och lösningar som premiumsegmentet. I år firar LB-Hus 60 år.

LB-Hus har länge haft ett gott...

2017-01-31

Svensk Husproduktion AB är en av landets ledande hustillverkare genom varumärket LB-Hus. I år firar man 60 år och har en lång historia av att vara pionjär inom branschen. Produktstrategin är att gå tillbaka till rötterna och vara det bästa alternativet inom prisvärdsegmentet – med priser i nivå med lågpris och lösningar som premiumsegmentet.

I Chargestorm har småhustillverkaren hittat...

2017-01-25

Svensk Husproduktion AB är en av landets ledande hustillverkare genom varumärket LB-Hus. I år firar man 60 år och har en lång historia av att vara pionjär inom branschen. Produktstrategin är att gå tillbaka till rötterna och vara det bästa alternativet inom prisvärdsegmentet – med priser i nivå med lågpris och lösningar som premiumsegmentet. 

Som första småhustillverkare inför LB-

...
2016-12-02
En femårings energi och 60 års erfarenhet är en optimal kombination. Det går bra för oss och vi vill fortsätta växa, därför söker vi flera nya medarbetare till vårt lag. Är du en av våra nya kollegor?
 

 

2016-11-11

Så lyder en rykande färsk nyhetsrubrik från Kristianstadsbladet.

LB-Hus har rest sig efter konkursen 2012. Då var 317 anställda i företaget, som samma år började om med åtta personer på halvtid. Nu består personalstyrkan i Svensk Husproduktion, som har varumärkena LB-Hus och Nordiska hus, av drygt 90 personer och fler ska det bli.

– Vi har en tillväxt nästa år på i alla fall 25–...

2016-11-07

LB-Hus ingår avtal som finansiär till stiftelsen Reklamombudsmannen.

Stiftelsen verkar som näringslivets självreglering som prövar anmäld reklam, riktad mot den svenska marknaden och vägleder marknadens aktörer i vad som är god marknadsföringsetik.

- Vi har valt att ingå avtal med RO då vi vill medverka till att nå en hög etisk nivå, främst inom småhusbranschen – jämte de...

2016-11-02

Idag välkomnar vi Per Norgren som ny säljare för LB-Hus i Närke och Västmanlands län. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan på våra produkter i regionen och ser fram emot att Per tar sig an marknaden på densamma.

Per började sin hussäljarkarriär i LB-Hus en gång i tiden, men har därefter varit verksam för annan aktör i 9 år.

Vi säger välkommen tillbaka och lycka till!

2016-11-01

VD, Stefan Holmberg:
- Att tilldelas AAA-rating är något vi är mycket stolta över och vi ser det som ytterligare ett steg i att nå vår vision; att bli en av Sveriges ledande småhustillverkare och ligga i framkant gällande kvalitet, kundnöjdhet och lönsamhet. År 2015 genomförde en omfattande strategiförändring i LB-Hus produktprogram genom lanseringen av nya Optimalserien. Produkten...

2016-10-11

Gar-Bo är ett fristående, oberoende försäkringsbolag som är specialist på att trygga hela processen från husbygge till livet i drömhuset. LB-Hus samarbetar med Gar-Bo för att erbjuda husköparna riktigt bra försäkringar, rådgivning, granskning, besiktningar och utbildningar. Nu är LB-Hus först ut med att införa 2-årsbesiktning som standard, helt utan kostnad.

LB-Hus är först i branschen...

2016-08-31

Svensk Husproduktion med det anrika varumärket LB-Hus sökte under försommaren ett nytt byråsamarbete. Valet föll på Mustasch Reklambyrå. Samarbetet mjukstartas med anpassningar av befintligt manér och budskap under hösten. De stora insatserna planeras till 2017, då LB-Hus fyller 60 år.

Så här säger Lars Westling, försäljnings- och marknadschef på...

Sidor

Beställ vår huskatalog!