Aktuellt

Är du nyfiken på vad som händer hos oss? Här ser du mer av vad som är på gång just nu, vilka som bygger med oss, hur vårt produktsortiment utvecklas, var vi öppnar nya kontor och när och var det är visningar runt om i landet. Är du mer nyfiken än så, kan du naturligtvis också följa oss på Facebook, Instagram och på YouTube.

2018-12-10

Grattis till Västerbotten, Västernorrland och Jämtland! Nu har nämligen Marie Jarl blivit säljare i era län.

Maries kontaktuppgifter är marie.jarl@lbhus.se och 0706 10 09 07. 

2018-11-22

Du vet säkert att vi på LB-Hus ger dig mest hus för pengarna. Du vet säkert också att det ingår ett inbyggnadskök av hög kvalitet från Ballingslöv och vitvaror från Siemens när du köper ett hus från oss.

Just nu är vi extra generösa och erbjuder uppgradering till draglådor och ugn och mikrovågsugn i högskåp till ett paketpris om 3 900 kr!

...
2018-11-16

Grattis till Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan och Karlstad! Nu har nämligen Henrik Häll blivit säljare för era kommuner.

Henriks kontaktuppgifter är henrik.hall@lbhus.se och 0734 22 48 71. 

2018-09-03

Söndagen 2 september öppnade vårt senaste visningshus i Häljarp, Skåne. 

Under de timmar visningshuset var öppet serverade vi bl a 80 koppar kaffe och det var en otroligt lyckad dag med massor av trevliga människor.

Husmodellen heter LB Optimal 168 och här finns gott om utrymme både på nedre och övre plan. Den rymliga entrén har mycket plats för förvaring och...

2018-08-31

Småhustillverkaren Svensk Husproduktion med varumärket LB-Hus redovisar en omsättningsökning med 34 procent till 508 Mkr för verksamhetsåret maj 2017 - april 2018. Vinsten efter finansnetto ökade från 20 till 35 Mkr.

- Vi är nöjda med utvecklingen och har för femte året i rad en stark organisk tillväxt inom försäljning, lönsamhet och antal medarbetare, säger...

2018-08-29

Tycker du att du känner igen LB Optimal:nu? Det stämmer att vi presenterade huskonceptet som ger nyckelfärdiga hus med extra kort leveranstid redan 2016. På senare tid har vi utvecklat LB Optimal:nu så att det innefattar åtta av de mest populära husen i LB Optimalserien i ny, smart paketering och en leveranstid på 30 veckor istället för 41.

Den smarta paketeringen av LB Optimal:nu...

2018-07-05

Vi vill önska en glad sommar och passa på att rikta ett särskilt tack till de 150 kunder som hittills deltagit i vår NKI-undersökning. 

Era svar hjälper oss att bli bättre och berättar vilka områden vi behöver lägga mest krut på. Och eftersom vi på LB-Hus skänker 100 kr per enkätsvar till Barncancerfonden, kunde vi tack vare er som svarade helt nyligen sätta in 15 000...

2018-06-11

Genom varumärket LB-Hus, är Svensk Husproduktion AB, är en av landets ledande leverantörer av nyckelfärdiga styckehus. Sedan år 2015 har man mer än fördubblat sina marknadsandelar och varit först i branschen med att införa Smarta Hem-lösningar och oberoende kundnöjdhetsmätningar (NKI) som standard. Nu lanserar man en högkvalitativ VR-lösning, där husköparen ges möjlighet att besöka 26...

2018-02-07

Vi har bl a utökat tillvalsmöjligheterna och lanserar Optimal 141 - ett supersmart 1-planshus.

Läs mer i våra inspirerande huskataloger som du kan beställa här!

 

2017-12-06

Tack vare stor efterfrågan på marknaden, utökar vi vår närvaro genom ett nytt säljkontor i Örebro.

Etableringen möjliggör ökad servicegrad och närvaro för så väl gamla som nya kunder, främst i Örebro och Värmland.

Kontoret kommer bemannas av Per Norgren (säljare) och Torbjörn Jonsson (byggledare) och öppnar under våren 2018.

2017-10-24

I år är det premiär för LB-HUS FUTSAL CUP och hittills är det hela 260 lag som har anmält sig. LB-Hus vill som huvudsponsor i turneringen hjälpa ungdomarna i kommunen att utvecklas.

”Vi är stolta över att vara huvudsponsor för en sådan stor ungdomsturnering och det är fantastiskt att se alla ungdomars glädje och förhoppningsvis kan vi bidra till deras utveckling”...

2017-10-12

Syftet med Di Gasell är att stödja och uppmuntra svenskt näringsliv och företagare som vågar satsa för att växa. Detta är första gången Svensk Husproduktion AB är nominerat och det visar att det är ett företag som är stabilt med sunda finanser.

Begreppet Gasell skapades av den amerikanske forskaren David Birch under 1980-talet.

Sedan år 2000 utser Dagens industri...

2017-09-08

Svensk Husproduktion AB har återigen fått Soliditets högsta kreditbetyg trippel A eller AAA-rating. 3 % av Sveriges företag har uppnått trippel A-rating i Soliditets ratingsystem och till den gedigna skaran tillhör även Svensk Husproduktion AB.

”Ratingen innebär för dig som kund ännu en säkerhet när du gör affärer med oss. Detta är ett bevis på att vi är ett...

2017-08-21

Småhustillverkaren Svensk Husproduktion med varumärket LB-Hus redovisar en omsättningsökning med 34 procent till 379 Mkr för verksamhetsåret maj 2016 - april 2017. Vinsten efter finansnetto ökade med drygt 80 procent, från 11 till 20 Mkr.

- Vi är mycket nöjda med utvecklingen. Det var vårt bästa år hittills och vi tog ytterligare marknadsandelar, säger Stefan...

2017-06-12

LB-Hus har en lång historia av att vara pionjär inom branschen. Produktstrategin är att gå tillbaka till rötterna och vara det bästa och tryggaste alternativet inom prisvärdsegmentet. Nu går man i bräschen när det kommer till kundnöjdhet och branschstandardisering.

LB-Hus är först in i Prognoscentrets nya branschmätning av kundnöjdhet (NKI) för småhus. Mätningen stöds...

2017-04-03

Nu har vi två nya säljare i vårt härliga gäng. Vi välkomnar Zandra Wallin och Joakim Henriksson.

Zandra är ansvarig för följande orter:

  • Nyköping
  • Södertälje
  • Trosa
  • Strängnäs
  • Katrineholm

Joakim är ansvarig för följande orter:

  • Östersund
  • Luleå
  • Umeå
  • Sundsvall

Vi möter en stadigt...

2017-02-06

Svensk Husproduktion AB är en av landets ledande hustillverkare genom varumärket LB-Hus och har en lång historia av att vara pionjär inom branschen. Produktstrategin är att gå tillbaka till rötterna och vara det bästa alternativet inom prisvärdsegmentet – med priser i nivå med lågpris och lösningar som premiumsegmentet. I år firar LB-Hus 60 år.

LB-Hus har länge haft ett gott...

2017-01-31

Svensk Husproduktion AB är en av landets ledande hustillverkare genom varumärket LB-Hus. I år firar man 60 år och har en lång historia av att vara pionjär inom branschen. Produktstrategin är att gå tillbaka till rötterna och vara det bästa alternativet inom prisvärdsegmentet – med priser i nivå med lågpris och lösningar som premiumsegmentet.

I Chargestorm har småhustillverkaren hittat...

2017-01-25

Svensk Husproduktion AB är en av landets ledande hustillverkare genom varumärket LB-Hus. I år firar man 60 år och har en lång historia av att vara pionjär inom branschen. Produktstrategin är att gå tillbaka till rötterna och vara det bästa alternativet inom prisvärdsegmentet – med priser i nivå med lågpris och lösningar som premiumsegmentet. 

Som första småhustillverkare inför LB-

...
2016-11-11

Så lyder en rykande färsk nyhetsrubrik från Kristianstadsbladet.

LB-Hus har rest sig efter konkursen 2012. Då var 317 anställda i företaget, som samma år började om med åtta personer på halvtid. Nu består personalstyrkan i Svensk Husproduktion, som har varumärkena LB-Hus och Nordiska hus, av drygt 90 personer och fler ska det bli.

– Vi har en tillväxt nästa år på i alla fall 25–...

Sidor

Beställ vår huskatalog!